Vincent S Hasselgård

↦ Design & Web stuff ↤

Publisert: 1. februar 2013
Emner:


I natt drømte jeg at jeg gikk av bussen og glemte igjen en bærepose full av mat som jeg akkurat hadde handlet på Meny. Jeg kommer meg fint på bussen, men da jeg skal av så klarer jeg å glemme bæreposen på bussen. Men intet problem! Bussen står jo fortsatt stille så jeg løper frem til døren foran på bussen og prøver å få kontakt med bussjåføren. Han ruller ned vinduet og lurer på hva det er jeg vil, tydeligvis veldig misfornøyd. Jeg får frem at handleposen min full av mat står igjen på bussen. Bussjåføren blir da tydelig oppgitt og sier noe slikt som “Da må du bare handle på nytt” før han kjører av gårde.

Heldigvis så var jo bussholdeplassen rett ved en annen stor Meny-butikk (jeg handler ærlig talt ikke så ofte på Meny) så da gikk jeg dit bare for å komme på at “Åh nei! Jeg har jo ingen penger, jeg brukte resten av pengene mine på den bæreposen med mat som bussjåføren kidnappet”. Så jeg legger meg ned på en liten flekk med gress utenfor inngangen og hører på musikk (telefonen min hadde jeg heldigvis på meg). Etter bare kort tid legger jeg merke til at Dance With A Stranger (så hvert fall ut som de, om det ikke hørtes ut som de) holdt en konsert på den gressflekken jeg hadde lagt meg ned på

recommended). amoxil saving life dl, it Is necessary to consult a doctor for specific measures. In addition, immediately contact the responsible physician if the response at theinsulin infusion Is unusual.

. De aller fleste var heller uinteresserte i konserten deres, men jeg tenkte noe slikt som “Jaja, jeg får vel ta ut ørepluggene og hvertfall late som at jeg ligger her og liker musikken. Musikken er grei nok, selv om det ikke er helt min smak. Det går ikke mange sekundene før de plutselig starter opp med et eller annet merkelig pyroshow der de kaster brennende sukker rundt seg. Smidig som en røyskatt ruller og hopper jeg unna alt det brennende sukkeret og går hjem.

Alt dette ender opp med at jeg skjeller ut NSB i et eller annet familieselskap.