Vincent S Hasselgård

↦ Design & Web stuff ↤

Publisert: 28. januar 2014
Emner: ,


Haga Gård er en gammel gård med hovedbygg fra 1700-tallet som ligger like utenfor Oslo

ges intrapsychic, such as, for example, a lived body medical story dysfunction treatment.

. Haga Gård Mikrobryggeri tar opp en gammel tradisjon med ølbrygging på gårder i Norge. Før i tiden var det faktisk ulovlig for bønder å ikke brygge øl. Om en bonde skulle unlate å gjøre ølbryggeplikten sin vanket det straff i form av en bot på 3 øre, eller en halv ku om du vil. En gjentakelse av forbrytelsen kunne føre til en langt verre straff, nemlig landsforvisning.

Haga Gård Mikrobryggeri produserer sesongbasert øl i begrenset opplag og jobber kontinuerlig med å finne opp og gjenoppfinne øloppskrifter. Hovedmålgruppen er unge menn i Norge med en interesse for mat og godt brygg.

Final-Gal-Elg_Camera_a Final-Redd-Hare_Camera_a Final-Konebrygg_Camera_a Final-Gardsnissen_Camera_a