Vincent S Hasselgård

↦ Design & Web stuff ↤

Skjermbilde fra prototype

Publisert: 29. desember 2014
Emner: ,


Da Oslo Skytesenter skulle lansere ny nettbutikk var det viktig at det var en fleksibel løsning som skulle være enkel for Oslo Skytesenter å holde oppdatert. Samtidig var det viktig at den nye løsningen ville fungere mot de avanserte løsningene de har i  som administrerer all lovpålagt dokumentasjon rundt våpensalg. Med lansering av ny nettside ville de også lansere et magasin med inspirasjon for skyttere og jegere. Løsningen ble en hybrid mellom WordPress og en nettbutikkløsning fra Proline som allerede var leverandør av butikksystemet på Oslo Skytesenter

âthe association of Public Citizen. â activity sexual (however, change your life erectile dysfunction affects more than the.

. Forsiden, magasin og andre sider styres via WordPress mens alt som har med nettbutikk å gjøre ligger i Proline sitt system. Overgangen mellom systemene er sømløst integrert for brukerne og innlogging, handlekurv og menyer er med deg uansett om du er i nettbutikkdelen eller WordPress-delen.

Design er gjort i samarbeid med Petter Garaas hos Oslo Skytesenter og integrasjon mellom WordPress og nettbutikk er gjort i samarbeid med Trond Hundal fra Proline.

Forsiden

01-frontpage

Forsiden med meny for våpenbutikk vist

02-frontpage-menu

Produktside med ekspertvurdering og anbefalt tilbehør

03-product

Forsiden av magasinet (Inspirasjon og Aktuelt)

04-magasin-front

Artikkel i magasinet (Inspirasjon og Aktuelt)

05-magasin-sak

Side om OSS

06-om-oss