Vincent S Hasselgård

↦ Design & Web stuff ↤

Publisert: 28. januar 2014
Emner: ,

Haga Gård er en gammel gård med hovedbygg fra 1700-tallet som ligger like utenfor Oslo. Haga Gård Mikrobryggeri tar opp en gammel tradisjon med ølbrygging på gårder i Norge. Før i tiden var det faktisk ulovlig for bønder å ikke brygge øl. Om en bonde skulle unlate å gjøre ølbryggeplikten sin vanket det straff i form av en bot på 3 øre, eller en halv ku om du vil. En gjentakelse av forbrytelsen kunne føre til en langt verre straff, nemlig landsforvisning.

Haga Gård Mikrobryggeri produserer sesongbasert øl i begrenset opplag og jobber kontinuerlig med å finne opp og gjenoppfinne øloppskrifter. Hovedmålgruppen er unge menn i Norge med en interesse for mat og godt brygg.

(mer…)

Publisert: 21. mars 2013
Emner: , , ,

Det Lille er en nettbutikk som spesialiserer seg på smykker. Det var ønsket fra firmaets side at logoen skulle være elegant, men søt. Dette valgte jeg å løse typografisk med en stor L som hinter til en hjerteform. Jeg har også laget et mønster ut av L-en som brukes som bakgrunn på nettbutikken. Selve nettbutikken er satt opp med WordPress og WooCommerce og bruker et tilpasset theme fra WooThemes som i utgangspunktet passet godt til det Lilles formål.

(mer…)

Publisert: 19. april 2012
Emner: ,

The Rooster Initiative er satt i en dystopisk fremtid der samfunnet overfokuserer på strømlinjeforming og effektivitet. I denne ikke så altfor fjerne fremtiden har oppfinnelsen min (også kalt for «The Rooster») blitt et effektivt middel mot folk som har en lei tendens til å forsove seg.

(mer…)