Vincent S Hasselgård

↦ Design & Web stuff ↤

Sechelt - VR

Publisert: 12. februar 2015
Emner:

«Sechelt» is a virtual reality fly through of a rugged section of British Columbia’s coastline, set in the visual style of native BC artists. A collaboration between Mozilla VR researcher Josh Carpenter, and Three.js creator Ricardo Cabello (aka Mr Doob), it uses new VR web APIs available in experimental builds of Firefox and Chrome to enable the user to step into VR world without any plugins needed.

Les mer om Sechelt på MDN eller se demo

Skjermbilde fra prototype

Publisert: 29. desember 2014
Emner: ,

Da Oslo Skytesenter skulle lansere ny nettbutikk var det viktig at det var en fleksibel løsning som skulle være enkel for Oslo Skytesenter å holde oppdatert. Samtidig var det viktig at den nye løsningen ville fungere mot de avanserte løsningene de har i  som administrerer all lovpålagt dokumentasjon rundt våpensalg. Med lansering av ny nettside ville de også lansere et magasin med inspirasjon for skyttere og jegere. Løsningen ble en hybrid mellom WordPress og en nettbutikkløsning fra Proline som allerede var leverandør av butikksystemet på Oslo Skytesenter. Forsiden, magasin og andre sider styres via WordPress mens alt som har med nettbutikk å gjøre ligger i Proline sitt system. Overgangen mellom systemene er sømløst integrert for brukerne og innlogging, handlekurv og menyer er med deg uansett om du er i nettbutikkdelen eller WordPress-delen.

Design er gjort i samarbeid med Petter Garaas hos Oslo Skytesenter og integrasjon mellom WordPress og nettbutikk er gjort i samarbeid med Trond Hundal fra Proline.

(mer…)

Publisert: 14. november 2013
Emner: ,

I samarbeid med Julia Edin (design) har jeg laget nye nettsider for trelastprodusenten Ringalm Tre AS. Nettsiden er responsiv og er satt opp med WordPress som publiseringsløsning. Det er også laget en egen løsning for et forhandlerkart med søkefunksjon som administreres via WordPress.

(mer…)

Publisert: 21. mars 2013
Emner: , , ,

Det Lille er en nettbutikk som spesialiserer seg på smykker. Det var ønsket fra firmaets side at logoen skulle være elegant, men søt. Dette valgte jeg å løse typografisk med en stor L som hinter til en hjerteform. Jeg har også laget et mønster ut av L-en som brukes som bakgrunn på nettbutikken. Selve nettbutikken er satt opp med WordPress og WooCommerce og bruker et tilpasset theme fra WooThemes som i utgangspunktet passet godt til det Lilles formål.

(mer…)